Microneedling med dermapen er en av de mest populære skjønnhetsbehandlingene på markedet akkurat nå. Huden blir jevnere, og arr og rynker reduseres ved hjelp av dermapen. Men passer denne behandlingen for alle, og hva bør man tenke på før man bestemmer seg? Her er 5 gode råd fra oss i Your Skin til deg som vurderer en behandling med dermapen.
Hva er microneedling med dermapen?
Før du bestiller en behandling, er det alltid viktig å vite litt om hvordan den fungerer, og hvilke resultater du kan forvente. Dermapen bruker små nåler for å lage mikroskopiske stikk i hudoverflaten. Dette gjør at huden naturlig begynner å reparerer seg selv, noe som fører til en renere og jevnere hud. Behandlingen gjør ikke særlig vondt, men man opplever ofte en kort periode med rødhet og hevelse etterpå.
Realistiske forventninger
Det er ikke alle typer hud som er egnet for dermapen. Hvis du har visse hudsykdommer som psoriasis, eksem, eller alvorlig akne, er det ikke alltid at dermapen hjelper huden. Det er også viktig at man ikke har aktive infeksjoner eller sår når man tar behandlingen. Vi i Your Skin anbefaler alltid en konsultasjon med en hudterapeut som kan vurdere huden din og se om behandlingen er noe som kan hjelpe deg til å få den huden du ønsker.
Selv om mange blir imponerte over resultatene av dermapen, er det viktig å ha realistiske forventninger. Resultatene kommer gradvis og krever ofte flere behandlinger, spesielt for dypere arr eller rynker. Det er ikke alltid man får resultater med det samme! Dermapen gir ikke samme resultat som plastisk kirurgi, men er til gjengjeld mye rimeligere og enklere å utføre
Selv om mange blir imponerte over resultatene av dermapen, er det viktig å ha realistiske forventninger. Resultatene kommer gradvis og krever ofte flere behandlinger, spesielt for dypere arr eller rynker. Det er ikke alltid man får resultater med det samme! Dermapen gir ikke samme resultat som plastisk kirurgi, men er til gjengjeld mye rimeligere og enklere å utføre
Følg råd til etterbehandling nøye
Etter en behandling med dermapen, blir huden mer følsom og sårbar. Det er derfor veldig viktig å følge alle etterbehandlingsråd for å oppnå best mulig resultat og for å unngå komplikasjoner. Solbeskyttelse er et must, da huden er mer sensitiv for UV-stråler. Det kan være lurt å holde seg borte fra solen i opptil en uke etter behandling, eller bruke sterk solkrem. Det er også viktig å unngå sterke hudpleieprodukter og sminke som kan irritere huden i perioden rett etter behandlingen.
Få en Dermapen-behandling på klinikken vår i Oslo
Vårt siste råd er også det viktigste. Det er viktig å velge en kvalifisert og erfaren klinikk til å utføre din dermapen behandling. En god therapeut vil tilpasse behandlingen etter din hudtype, og vil kunne gi deg god råd for før- og etterpleie. Hos Your Skin ønsker vi at du skal føle deg trygg og informert før, under og etter alle våre behandlinger. Husk at det beste resultatet oppnås i samarbeid mellom deg og din hudterapeut. Er du klar for å utforske mulighetene som dermapen kan tilby? Ta kontakt med oss for en personlig konsultasjon og kom et skritt nærmere drømmehuden på klinikken vår i Oslo!
Ofte stilte spørsmål
Hvordan fungerer dermapen?
Dermapen bruker små nåler for å lage mikroskopiske stikk i hudoverflaten. Dette gjør at huden naturlig begynner å reparerer seg selv, noe som fører til en renere og jevnere hud. Behandlingen gjør ikke særlig vondt, men man opplever ofte en kort periode med rødhet og hevelse etterpå.
Kan alle få dermapenbehandling?
Det er ikke alle typer hud som er egnet for microneedling. Hvis du har visse hudsykdommer som psoriasis, eksem, eller alvorlig akne, er det ikke alltid at microneedling hjelper huden. Det er også viktig at man ikke har aktive infeksjoner eller sår når man tar behandlingen.
Hva skal man tenke på etter behandling med dermapen?
Etter en behandling med dermapen, blir huden mer følsom og sårbar. Det er derfor veldig viktig å følge alle etterbehandlingsråd for å oppnå best mulig resultat og unngå komplikasjoner. Solbeskyttelse er et must, da huden blir mer utsatt for UV-stråler.